Ons team

Gerdien Noordeloos

Mijn fascinatie gaat uit naar mooie lijnen en ronde vormen. Mens en natuur zijn mijn inspiratiebronnen. Ik ben liefhebber van oude stooktechnieken zoals pitfire, smoor en raku. Verder houd ik van kleur en experimenteer ik met glazuren en engobes. Mijn nieuwsgierigheid en interactie met mensen geven mij de inspiratie om mijn grenzen te verleggen. 

Opgegroeid tussen vrachtwagens, zand, grond en stenen en niet te vergeten heel veel speelruimte. Daarnaast had ik een supercreatieve oma, die mij als kind heel wat woensdagmiddagen creatief bezighield. 

Na een puur administratieve opleiding heb ik in 2001 bij Crejat, de nieuwe academie in Alkmaar, de opleiding Ruimtelijke Vormgeving gedurende 3 jaar gevolgd. Daarnaast heb ik diverse workshops en cursussen gevolgd. Daarna was ik 15 jaar lid van de werkgroep Boetseren van Atelier 6 Heerhugowaard. Ook hier volgde ik vele workshops en cursussen.

Ik heb veel ervaring opgedaan in allerlei technieken: het kleuren van kleislibs en glazuren, het experimenteren met verschillende soorten klei, oude stooktechnieken en zelfs een cursus brons gieten. Een uitstapje naar andere materialen schuw ik daarbij niet.

Sinds eind juni 2018 volg ik de opleiding tot professioneel keramist bij Ambacht Nederland o.l.v. Erica Kraan uit Schagen.

www.gerdiennoordeloos.nl

Anouk Noordeloos

Anouk studeert Industrial Design aan de Technische Universiteit Twente in Enschede. Zij vindt het een uitdaging om iets te ontwerpen wat iemand het leven gemakkelijker en mooier maakt. Ze heeft oog voor detail en een goed gevoel voor vorm en kleur. Een ontwerp moet goed functioneren maar het uiterlijk van een product is voor haar net zo belangrijk.

Anouk: vanaf mijn 16e ontwerp ik sieraden. Door een zaterdagbaan bij kralenleverancier kreeg ik de kans om als sieraden ontwerpster te werken. Een hele leuke uitdaging! Ik werk het liefste met Swarovski Crystal kralen omdat deze zo mooi van kleur zijn en mooi blijven. Van jongs af aan ben ik eigenlijk al creatief bezig. Gek op stofjes, kralen, tekenen en snijden in linoleum en dit afdrukken op stof. Maar ook taarten of cupcakes bakken vind ik erg leuk! In de vakanties ben ik ook graag met klei bezig.

Bij De Zeelt in Beeld is er voldoende ruimte om creatief bezig te zijn in ons eigen atelier. Voldoende plek om sieraden te ontwerpen, repareren en in opdracht te maken. Ook geven we gezellige workshops. Voldoende ruimte om creativiteit te uiten. Dit geeft mij energie en veel plezier.” 

www.anouknoordeloos.nl

 

Jules Noordeloos

In mijn portfolio staan landschapsfoto’s en abstracte foto’s. Een foto moet een emotie oproepen, het moet je beroeren en mag je niet onverschillig laten. Daarbij kan de emotie grillig zijn, onberekenbaar, maar blijft altijd persoonlijk. Mijn voorkeur voor abstactie geeft mij de vrijheid een foto te maken zoals ik die voor ogen heb.

De natuur is mijn inspiratiebron. Ik trek er graag op uit om foto’s te maken. ’s Morgens vroeg als de mist boven het land hangt vind ik fascinerend. Tijdens onze vakantie heb ik al veel mooie plekken vast kunnen leggen met mijn camera.

Ik heb diverse opdrachten gedaan. Van bedrijfsreportages tot profielfoto’s. Ik vind het een uitdaging om mensen in hun kracht te zetten en hun sterke kanten te accentueren.

De portfolio van Jules is te bekijken op www.julesnoordeloos.nl

 

Niels Noordeloos

Niels studeert Spatial Design aan de HKU (Hogeschool voor Kunsten in Utrecht). Fotografie is zijn passie. Hij is vooral gefascineerd door de natuur en dan vooral de interactie tussen mens en natuur. Hij trekt er graag op uit om bijzondere situaties met zijn camera vast te leggen.

www.nielsnoordeloos.nl

 

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact op