Ons team

Gerdien Noordeloos

Gerdien is altijd op zoek naar vernieuwing en uitdaging: iets uit het niets creëren, van idee tot object. Mens en natuur zijn voor haar een onuitputtelijke inspiratiebron. Zij heeft liefde en passie voor mens en materiaal. Zij werkt intuïtief waardoor het eindresultaat interessanter wordt en het meer zeggingskracht heeft. Haar werk is vooral met de hand opgebouwd.
Gerdien experimenteert graag met allerlei soorten klei, glazuren, engobes, pigmenten en stooktechnieken, waarbij  pitfire, smoor en raku favoriet zijn. Het inbranden van paardenharen geeft een mooie afwerking. “Ik werk zowel vrij als in opdracht en maak zowel gebruikskeramiek als keramiek als kunst. Ook maak ik herinneringsobjecten zoals urnen zowel voor een beetje als alle as, grafornamenten, mooie bollen, schalen en dieren en voor in de tuin bloemen en heksenhoedjes tegen bladluis.
Ik ben een gepassioneerd keramist en een echte mensen-mens. Ik kan goed luisteren en denk graag mee. Om mijn klanten te leren kennen en erachter te komen wat de klant graag wil neem ik uitgebreid de tijd. Daarnaast deel ik enthousiast mijn ideeën en geef ik vanuit mijn kennis en ervaring advies” aldus Gerdien.

www.gerdiennoordeloos.nl

Anouk Noordeloos

Anouk studeert Industrial Design aan de Technische Universiteit Twente in Enschede. Zij vindt het een uitdaging om iets te ontwerpen wat iemand het leven gemakkelijker en mooier maakt. Ze heeft oog voor detail en een goed gevoel voor vorm en kleur. Een ontwerp moet goed functioneren maar het uiterlijk van een product is voor haar net zo belangrijk.

Anouk: vanaf mijn 16e ontwerp ik sieraden. Door een zaterdagbaan bij kralenleverancier kreeg ik de kans om als sieraden ontwerpster te werken. Een hele leuke uitdaging! Ik werk het liefste met Swarovski Crystal kralen omdat deze zo mooi van kleur zijn en mooi blijven. Van jongs af aan ben ik eigenlijk al creatief bezig. Gek op stofjes, kralen, tekenen en snijden in linoleum en dit afdrukken op stof. Maar ook taarten of cupcakes bakken vind ik erg leuk! In de vakanties ben ik ook graag met klei bezig.

Bij De Zeelt in Beeld is er voldoende ruimte om creatief bezig te zijn in ons eigen atelier. Voldoende plek om sieraden te ontwerpen, repareren en in opdracht te maken. Ook geven we gezellige workshops. Voldoende ruimte om creativiteit te uiten. Dit geeft mij energie en veel plezier.” 

www.anouknoordeloos.nl

 

Jules Noordeloos

In Jules zijn portfolio staan landschapsfoto’s en abstracte foto’s. “Een foto moet een emotie oproepen, het moet je beroeren en mag je niet onverschillig laten. Daarbij kan de emotie grillig zijn, onberekenbaar, maar blijft altijd persoonlijk. Mijn voorkeur voor abstactie geeft mij de vrijheid een foto te maken zoals ik die voor ogen heb.

De natuur is mijn inspiratiebron. Ik trek er graag op uit om foto’s te maken. ’s Morgens vroeg als de mist boven het land hangt vind ik fascinerend. Tijdens onze vakantie heb ik al veel mooie plekken vast kunnen leggen met mijn camera”.

Jules heeft diverse opdrachten gedaan. Van bedrijfsreportages tot profielfoto’s. Hij vindt het een uitdaging om mensen in hun kracht te zetten en hun sterke kanten te accentueren.

De portfolio van Jules is te bekijken op www.julesnoordeloos.nl

 

Niels Noordeloos

Niels studeert Spatial Design aan de HKU (Hogeschool voor Kunsten in Utrecht). Fotografie is zijn passie. Hij is gefascineerd door de natuur en dan vooral de interactie tussen mens en natuur. Hij trekt er graag op uit om bijzondere situaties met zijn camera vast te leggen.

www.nielsnoordeloos.nl

 

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact op