Workshop in Noord-Holland

Gezellige workshops voor vriendinnenuitje, zussendag, collega's of vrijgezellenfeest.

Workshops in Noord-Holland

Op zoek naar een workshop in Noord-Holland, dan is Atelier De Zeelt in Beeld Tuitjenhorn hét adres voor een leuke en vooral gezellige workshop met vriendinnen, zussen, collega’s of een vrijgezellenfeest. Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen workshops ook op locatie gegeven worden.

 

Atelier De Zeelt in Beeld in Tuitjenhorn is een ruim en licht atelier met uitzicht op een prachtig aangelegde tuin. In de tuin staat een grote kapschuur waar ook workshops gegeven worden als het weer het toelaat.

Atelier De Zeelt in Beeld verzorgt in de kop van Noord-Holland verschillende soorten workshops voor jong en oud. Bekijk ons gevarieerde aanbod. 

Keramiek Servies decoratie

Gezelligheid staat voorop en je gaat gegarandeerd met een leuk werkstuk weer naar huis. Gastvrijheid staat bij atelier De Zeelt in Beeld hoog in het vaandel. We ontvangen je hartelijk met een kopje koffie of thee met daarbij iets lekkers. Pas daarna gaan we aan het werk.

In ons atelier is voldoende ruimte,  gereedschap, materiaal en creativiteit aanwezig om je te helpen met het creëren van je zeif ontworpen werkstuk. 

Workshops worden gegeven voor € 10,00 per uur (per persoon). In dit tarief zit het gebruik van materiaal, gereedschap, begeleiding en een kopje koffie of thee met wat lekkers. De workshop kan eventueel afgesloten worden met een lunch of een hapje en een drankje. Vraag naar de mogelijkheden via dezeeltinbeeld@ziggo.nl of bel naar 0226 393559 of 06 57755125. 

Heb je een vraag of opmerking, laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.